Твір роздум на тему “Що в житті Ісуса найбільше вражає? У чому сенс його вчення. “

загрузка...

Твір роздум на тему “Що в житті Ісуса найбільше вражає? У чому сенс його вчення. “ 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Напевно, в житті кожного необхідна людина, яка була б поводирем у її житті. Яка б підтримувала у складні моменти, додавала наснаги тоді, коли йти далі не має сил. Вселяла б віру у власні сили, коли у тебе не вірить весь світ.




Для кожного свідомого християнина міцною опорою є Ісус. І ,хоч ми його не бачим,він веде нас за руку впродовж усього життя. Охороняє від бід,дає надію у скрутному становищі. Він плаче разом з нами і разом з нами переживає найжахливіші моменти нашого життя. Коли ми грішимо,лукавимо, чужолошимо,заздримо- завдаємо невпинного Болю серцю Христа.

Вчення його полягає у вмінні любити ближнього і навколишній світ так,ніби ,ми бачим це в останнє. Вчить цінувати всі моменти свого короткого життя. Бути відданим своїй вірі і з гідністю приймати всі незгоди та перешкоди ,бо то – наш хрест,який ми повинні пронести через все наше життя у Царстві Божому. І лише тоді отримаєм неоціненну нагороду-вічне життя.

Вчить викорінювати егоїзм,злість із душі. А притчі його – вчать,як чинити у складних ситуаціях.
Дуже вражає Ісусусова самопожертва та відданість людям. Він помер на хресті жахливою мученицькою смертю за нас і наші з вами гріхи. Тож хрестики,які ми часто носимо на шиї,повинні бути не лише аксесуаром,а й згадкою про муки Христа за нас грішних. Страсті Хрестові-приклад великодушності та невіданої любові до ближнього.

Ісус вчив прощати. “Якщо тебе вдарили у ліву щоку,то підстав праву”-мовив Христос. Воскресши,він не карав своїх кривдників,оскільки вони самі не відали,що роблять,а простив. Тому ми повинні вчитись щиро прощати ,забувати всі сварки ,чвари та образи. Людське життя занадто коротке, щоб витрачати його на вияснення стосунків.
Дуже часто люди ворогують між собою впродовж усього свого життя.В такі моменти Ісус посилає їм випробування спільною бідою,горем,що об”єднує колишніх ворогів.

На жаль,більшість розуміє,що ворожнеча -то дурна трата часу лише тоді,коли всі ролі зіграні і ,по суті,жити нема коли.

Тож слідуймо вченням Христовим,бо то єдине світло,за яким ми повинні йти впродовж усього життя. Бо лише у глибокій вірі та самовіддачі можна пізнати суть життя.



Схожі твори

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *